RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Путін це знає: з'явився прогноз, як Захід відповість на масштабне вторгнення військ РФ в Україні

Президент Росії Володимир Путін розуміє, що ескалація війни проти України тільки наблизить падіння режиму в РФ.

Про це "Апострофу" розповів російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

"У випадку введення умовних російських танків в умовний "Будапешт" проти путінського режиму будуть застосовані найжорсткіші санкції, із масовим включенням фізичних осіб, перерахованих в доповіді Конгресу США, в списки персональних санкцій і масовим включенням російської фінансової, банківської системи в режим санкцій" , - підкреслив фінансист.

"Швидше за все, за такого сценарію буде оголошено часткове торговельне ембарго на експорт російських енергоносіїв. Загалом, це все призведе до моментального колапсу як економіки, так і, швидше за все, режиму. Путін це знає", - зауважив він.

Рабинович додав, що в той же час не варто недооцінювати ступінь неадекватності Путіна і його оточення.

"Звичайно, ми не можемо з усією впевненістю оцінювати ступінь адекватності Путіна - все одно повинні залишати якийсь простір для припущення про те, що він і його найближче оточення дійсно неадекватні настільки, щоб не розуміти всього цього. Ми повинні розуміти, з ким маємо справу", - резюмував фінансист.

Більше про можливість великої війни під час ЧС-2018 читайте в матеріалі "Апострофа" - Якщо Путін зараз атакує Україну, все відбудеться моментально.