RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Вибух авто в Києві: з'явилися свіжі дані про НП та стан поранених дітей

Власник автомобіля, який був підірваний вчора в Святошинському районі Києва, є ветераном АТО.

Про це в ході брифінгу заявив начальник управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко, передає РБК-Україна.

"Власник авто - чоловік 1977 року народження, він проживав у Києві, він є офіцером запасу і брав участь в антитерористичній операції, він є учасником бойових дій", - повідомив Крищенко.

На даний момент власник авто затриманий. Слідство розглядає всі можливі версії даного інциденту.

"Є кілька версій, ми не виключаємо, що хтось інший заклав (вибуховий пристрій, - ред.), автомобіль знаходився тривалий час без нагляду, можливість теракту теж розглядається і в цьому напрямку ми співпрацюємо зі Службою безпеки України", - повідомив він.

При цьому стан дитини, яка отримала серйозні травми після вибуху, погіршився, вона у медикаментозному сні. Лікарі виявили у хлопця поранення кишки, передає 112.

"Ще дві дитини з множинними пораненнями, в їх тілах відповідно комп'ютерної томографії теж є осколки цього предмета, зараз направили на діагностичну лапароскопію з метою попередження можливих ускладнень з боку черевної порожнини. У дітей переважають пошкодження кінцівок. Є дитина з важкою черепно-мозковою травмою", - розповів завідувач відділенням ургентної хірургії Олександр Гришин.

Як повідомляв "Апостроф", власника автомобіля, який вчора вибухнув у Святошинському районі Києва, затримали в Рівненській області.