RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

З'явилося відео зі спійманим у Кривому Розі серійним маніяком-вбивцею

Для серійного маніяка, який жорстоко поводився, ґвалтував і вбивав жінок в Кривому Розі Дніпропетровської області, обрали запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб.

Про це розповів заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін.

Відзначається, що за травень-червень 2018 року в Кривому Розі зробили шість нападів на жінок у віці 18-38 років, в результаті яких дві жертви загинули, а ще чотири сильно постраждали від фізичного насильства, - їх душили, гвалтували, забирали особисті речі.

Для пошуку злочинця створили посилену слідчо-оперативну групу, яка цілодобово проводила розшукові заходи. Щодня до справи було задіяно близько 500 чоловік, - поліцейських, бійців НГУ, військових, цивільних.

"18 червня ми встановили особу, причетну до скоєння цих злочинів. Зібрано всі докази. На сьогодні особа затримана, заарештована, утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловік дає покази, і практично по всіх епізодах вбивств або розбійних нападів зібрано доказову базу. На сьогодні зловмиснику оголошено підозру по шести епізодах", - підкреслив Аброськін.

Затримали 35-річного раніше судимого жителя Кривого Рогу, який в кінці 2017 року тільки звільнився з місць позбавлення волі. У нього знайшли речі, вкрадені у потерпілих жінок. Проти нього відкрили справу за статтями про розбій і умисне вбивство. Злочинцеві загрожує довічне позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Кривому Розі заговорили про маніяка після виявлення оголеного тіла жінки зі слідами насильницької смерті на території однієї з лікарень.