RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Мережу обурила заява українського поліцейського про Сенцова і мітинг у його підтримку: фото і відео

Користувачів інтернету обурила новина про те, що в Маріуполі Донецької області патрульний поліцейський заявив, що не знає, хто такий Олег Сенцов, і посміявся над акцією на захист в'язнів Кремля.

Про це повідомляє "Вчасно".

Відзначається, що конфлікт між активістами і поліцейським стався під час всесвітньої акції на підтримку політв'язнів, коли громадські працівники міста прийшли під офіс ОБСЄ.

За словами волонтера Галини Одноріг, один із співробітників поліції звинуватив мітингувальників у тому, що дана акція є проплаченою.

"Коли з'явилася поліція і я підійшла до них, щоб пояснити, для чого ми зібралися, то почула у відповідь, що не можна збиратися групами більше 10 осіб. Також один з поліцейських, сміючись, заявив, що не знає, хто такий Олег Сенцов і не зобов'язаний цього знати", - сказала вона.

Одноріг додала, що всіх активістів дуже обурили слова поліцейського. При цьому вони записали діалог з правоохоронцями на відео.

Фото: vchasnoua.com

Як повідомляв "Апостроф", 2 липня в Києві на НСК "Олімпійський" була проведена акція в підтримку українського політв'язня в Росії Олега Сенцова, який голодує вже понад півтора місяці.