RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

В центрі Одеси зловили трьох хитрих злодійок: опубліковано фото

В Одесі, біля морського вокзалу, троє злодійок із Закарпаття спробували обікрасти літню туристку з Німеччини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Правоохоронці затримали зловмисниць під час вчинення злочину.

Як повідомляється, злодіїки обступили жінку похилого віку і непомітно викрали з її рюкзака гаманець з грошима. Жінка, 79-річна громадянка Німеччини, яка прибула до Одеси на відпочинок, навіть не помітила, як вона стала жертвою злодійок, поки до неї не підійшли правоохоронці і попросили перевірити вміст рюкзака.

"Дівчата діяли за відпрацьованим планом: дві з них 19 та 18 років відволікали жертву, а 13-річна у цей час непомітно витягла з рюкзака гаманець. Неповнолітня дістала з нього грошові кошти в сумі 35 євро та 700 гривень, після чого порожнім поклала назад. Розпорядитися грошима зловмисницям не вдалося, так як співробітники поліції затримали їх відразу після крадіжки", - йдеться в повідомленні.

Відзначається також, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві камери спостереження зафіксували злодіїв, який грабують припарковані машини.