RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В Україні сталася нова ДТП з великою кількістю жертв: опубліковано фото

У п'ятницю, 27 липня, в Бахмутському районі Донецької області сталася серйозна ДТП, у результаті якої 3 людини загинули, 7 травмовані.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Так, аварія трапилася близько 10:00 на трасі Горлівка-Бахмут, зіткнулися "Рено" і "Опель".

"За попередніми даними, на міжміській дорозі поблизу повороту в бік с. Зайцеве сталося зіткнення двох легкових автомобілів. У результаті аварії від отриманих травм троє пасажирів "Опеля" загинули. Водії автомобілів і 5 інших пасажирів госпіталізовані до лікарні м. Бахмут з травмами різного ступеня тяжкості", - сказано в повідомленні.

У даний час вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Фото: dn.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", 20 липня на трасі Київ-Чоп біля села Глибочиця сталася смертельна ДТП за участю пасажирського автобуса і вантажівки, в результаті якої десять людей загинули, ще десять отримали травми.

У цей же день у Хмельницькій області на в'їзді в село Прибузьке сталася чергова смертельна аварія: загинула сім'я з трьох осіб.