RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Жителів прифронтового міста на Донбасі закликали не залишати домівки

Командування Операції Об'єднаних сил закликає жителів міста Лисичанськ в Луганській області без зайвої потреби не залишати свої будинки 31 липня та 1 серпня.

Про це повідомляється на сторінці ООС в Facebook.

"У зв’язку із проведенням 31 липня та 01 серпня 2018 року превентивних заходів з протидії терористичній та диверсійній загрозам в м. Лисичанськ Луганської області, Командування Об’єднаних сил закликає мешканців міста не покидати без нагальної потреби своїх домівок", - сказано в зверненні.

Крім того, місцевих жителів просять дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами і обов'язково мати при собі документи, що засвідчують особу.

У командуванні зазначають, що ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем і закликали жителів міста не панікувати.

У разі отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків військові закликають негайно повідомляти за адресою чергових служб.

"Нагадуємо, що згідно з вимогами пункту 8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 № 92, прийнято рішення щодо встановлення рівня терористичної загрози "ЧЕРВОНИЙ" у Донецькій та Луганській областях, АР Крим", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували видовищні кадри про спецназ ЗСУ, які присвячені Дню спецоперацій ЗСУ.