RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Стало відомо про смерть трьох бійців ЗСУ

Двоє військовослужбовців загинули в результаті військового конфлікту на Донбасі, ще один - в лікарні після аварії, яка сталася під Львовом 13 липня.

"31 липня, мер Кам'янця повідомив сумну звістку про смерть двох військових. Так в зоні бойових дій загинув житель Кам'янця-Подільського 35-річний Богдан Білінчук, захисник служив в сорок восьмому інженерної бригаді. А також помер в госпіталі, в результаті ДТП, захисник Донецького аеропорту, АТОшнік Володимир Откідич", - пише видання 20 хвилин.

Крім того, на сторінці Коропської районної адміністрації в Facebook повідомляється, що на Донбасі також загинув кадровий український офіцер.

"Ігор Юрійович Ярош - 02.08.1974 року народження, уродженець с. Краснопілля, кадровий офіцер, капітан. Служив за контрактом в 92-й окремій механізованій бригаді Збройних Сил України. Завтра він буде похований на сільському кладовищі в с. Краснопілля", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу, 28 липня, в зоні бойових дій на Донбасі в результаті ворожої атаки на український блокпост загинули старший солдат і солдат.