RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Мережі шокувала історія про київську дівчинку-шкуродерку і її матір, що п'є: опубліковано фото

Користувачів інтернету шокувала історія про дівчинку-шкуродерку, яка вбиває кошенят, і її матір у Києві.

Відповідний пост розміщено на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook.

"У нас у сусідньому будинку живе 6-річна дівчинка, у якої є жахливе хобі. Я б сказала, щоденна мета. Регулярно вона відшукує і вбиває кошенят. Ріже ножем, скручує шиї, виколює очі і т. ін. Дівчинка живе з мамою, зловживає алкоголем. Постійно брудна і без нагляду... Мати регулярно її б'є. І чим більше вона її б'є, тим більше у дівчинки бажання вбивати", - розповіла очевидець.

За словами жінки, спочатку дівчинка вбивала пташенят голубів, потім кошенят, тепер "переключилася" на собак. Крім того, одного разу погрожувала ножем дитині.

"З матір'ю говорити неможливо - вона неадекватна і агресивна. Дівчинка в садок не ходила. У школу, мабуть, теж поки не збирається. Мати постійно приводить додому різних чоловіків. Часто в ці моменти Вероніку виганяють на вулицю... До слідчого зверталися, заяву в поліцію писали, але поки нічого позитивного", - додала киянка.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові розгорівся гучний скандал навколо школяра-шкуродера, який убив голуба і виклав відео розправи в інтернет.