RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Завтра тобі голову поламають: з'явилося фото і нове відео з погрозами журналістці сина екс-соратника Медведчука

Андрій Бузинарський, який влаштував ДТП в Рівному 11 серпня, син колишнього глави обласного осередку організації "Український вибір" Михайла Бузинарського, погрожував журналістці зробити її "як мінімум трупом, а як максимум інвалідом".

Про це свідчить відео, опубліковане на сторінці журналістки Інни Білецької.

Бузинарський, сидячи в машині, обіцяє, що Білецькій проломлять голову, і питає, чи є у неї діти. На питання, навіщо він про це цікавиться, відповідає: "А не буде більше мами у твоїх дітей".

"Безкарність породжує злочини. Страшно не те, що він по рукам ногами б‘є, і навіть не те, що погрожує, а те, що оця мразота, будучи під нічним домашнім арештом з самого ранечку скоює дтп. Розбиває в хлам чужу машину. Страшно, що ти можеш їхати за всіма правилами, бути пристебнутою, везти дітей, або переходити дорогу, і отака дрянь реально зробить тебе трупом", - пише журналістка.

Нагадаємо, Андрій Бузинарський, у якого, за словами Інни Білецької, після попередніх скоєних ДТП відібрали посвідчення водія та техпаспорт, 11 серпня в'їхав в інший автомобіль, рухаючись на червоний сигнал світлофора.