RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Страшна аварія з перевернутою Волгою в Києві: з'явилися перші подробиці

Під час страшного ДТП в Деснянському районі Києва за участю двох автомобілів ВАЗ і "Волги", постраждало п’ятеро осіб, які з тілесними ушкодженнями доставлені в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та попередньо встановили, що на перехресті автомобіль ВАЗ не надав перевагу в русі автомобілю ГАЗ ("Волга"), у результаті чого сталося зіткнення - і ГАЗ перевернувся. На момент аварії у салоні ВАЗу перебували чоловік та жінка, а у "Волзі", крім чоловіка і жінки, знаходилася 6-річна дівчинка. Усі вони доставлені до лікарень. Інформація щодо постраждалих внаслідок ДТП пішоходів до поліції не надходила", - йдеться в повідомленні.

Наразі слідчі проводить огляд місця події, опитують свідків та очевидців, встановлюють наявність камер відеоспостереження.

Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", 12 серпня під Києвом зіткнулися два автомобіля DACIA Logan і DAEWOO Lanos, в результаті чого загинули три людини і стільки ж отримали поранення.