RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Стало відомо про роботу в Україні злодіїв в законі під контролем ФСБ

Багато хто зі злодіїв в законі, які знаходяться в Україні, співпрацюють з російськими спецслужбами, які використовують їх для дестабілізації ситуації в країні.

Про це йдеться в статті на "Апострофі".

"Злодії в законі мають величезний вплив, набагато більший, ніж про це говорить навіть пан Аваков. Злодії в законі впливають не тільки на бізнес і злочинні сфери діяльності, але й на політиків і людей, що ухвалюють рішення в країні, на тих же народних депутатів. Через них протягують зміни в законодавство, які полегшують долю в'язнів і злочинного бізнесу. Найяскравіший приклад – закон Савченко (відповідно до змін у законодавство, один день попереднього ув'язнення зараховувався за два дні позбавлення волі при обчисленні судом строку покарання, - "Апостроф"), який лобіювався саме організованою злочинністю", - розповів екс-глава Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький.

В Україні так багато "законників" через те, що чималу частину злочинних "генералів", за даними Нацполіціі, в Україні експортує Росія, для дестабілізації ситуації і погіршення криміногенної обстановки в нашій країні. Більш того, багато хто з них співпрацюють з ФСБ.

"Найвпливовіші злодії в законі, які диктують свої умови всім іншим, що знаходяться на території РФ: в Москві та Санкт-Петербурзі. Уся злодійська вертикаль працює під контролем "злодіїв в законі" з РФ. А російські злодії в законі контролюються ФСБ Росії і МВС. Тому розгул злочинності в Україні я оцінюю як елемент гібридної війни проти нашої держави", - рассазал Старенький.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа" - Злодії в законі проти поліції: хто переможе.