RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Смертельна аварія з українцями в Польщі: водієві автобуса висунули звинувачення

Прокуратура польського міста Перемишля висунула звинувачення водієві українського автобуса, який потрапив у ДТП в ніч на 18 серпня.

Про це повідомляє "Польське радіо".

Так, заступник окружного прокурора Беата Стажецька-Скшипєц повідомила, що 42-річного Миколу Л. допитали в якості підозрюваного і пред'явили йому звинувачення. Чоловік не визнав своєї провини і дав пояснення.

Допит підозрюваного громадянина України тривав більше чотирьох годин. У слуханні брав участь перекладач. Прокуратура клопотатиме про арешт на три місяці.

Підозрюваний розповів, що дорога була важкою, а він не був ознайомлений з цим маршрутом. Він переконував, що побачивши знак, який інформує про серпантині, їхав зі швидкістю 50-60 км/год, а знака про обмеження швидкості до 30 км/год не помітив.

Прокурор додала, що судовий експерт в області дорожнього руху оцінив, що водій їхав зі швидкістю, що значно перевищує дозволену в цьому місці. За попередніми даними, це було 75 км/год.

Нагадаємо, увечері в п'ятницю, 17 серпня, в Польщі автобус з українськими туристами з'їхав з дороги і впав у прірву: повідомлялося про 3 загиблих і 38 постраждалих.