RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Росіян на п'ять днів віднесло в море на гумовому човні: опубліковано фото врятованих туристів

У Новоросійську сімейна пара вирушила на гумовому човні на риболовлю і їх винесло в Чорне море. В результаті Надія Ачапкіна і Михайло Алавердян провели в морі п'ять днів.

Про це повідомляє видання "Наша газета. Новороссийск".

З їжі у туристів був тільки пакетик насіння. Намагаючись наблизитися до берега, Надія з Михайлом посилено гребли, але зрозумівши через 40 хвилин марність, зняли з себе шорти і почали махати ними. Під час спроб привернути хоч чиюсь увагу, спливло весло.

Кілька днів море кидало човен в різні боки і жоден корабель не звертав на них увагу. Три дні був дуже сильний шторм, човен перевертало. Щоб не потонути, пара здогадалася прив'язати руки до човна.

"Найбільше хвилювання було на третій день. Хвилі були висотою в кілька метрів. Вночі було страшно, коли прокидаєшся від того, що тебе дуже сильно хитає. І бачиш, що навпроти спить чоловік, а в цей момент човен перевертає. І не зрозуміло через шум вітру і хвиль, прокинувся він чи ні... По-справжньому стало страшно, коли з горизонту зовсім пропав берег. Від виснаження і зневоднення у обох почалися галюцинації", - розповіла Надія.

Спас росіян грецький танкер, капітана якого кликати Христос Константінідіс.

Туристи отримали сильні опіки шкіри, а у дівчини сильно опухла ліва нога. За її словами, незадовго до того її покусали комарі і були відкриті рани, які в морській воді роз'їло.

Як повідомляв "Апостроф", в Сочі під час дощу малолітній хлопчик провалився в ливневку і його тіло віднесло в море.