RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Проти мера Ужгорода відкрили справи через Совине гніздо

Меру Ужгорода Богдану Андріїву вручено підозру, пов'язану з обставинами реконструкції культурно-історичного центру "Совине гніздо".

Про це інформує прес-служба Ужгородської міськради на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні, 29 серпня 2018 року, в першій половині дня обласний прокурор Закарпаття Володимир Гаврилюк вручив Ужгородському міському голові Богдану Андрєєву підозру щодо обставин реконструкції культурно-історичного центру "Совине гніздо", - йдеться в повідомленні.

У той же час в мерії стверджують, що є офіційна технічна документація "з державного органу", яка підтверджує відсутність матеріальних збитків державі або громаді міста. "Ці матеріали нині оформляються захисниками і згодом будуть подані до органу досудового розслідування", - наголошується в повідомленні.

В Ужгородській міськраді також заявляють, що всі тендерні процедури по реконструкції "Совиного гнізда" було проведено і роботи розпочаті до вступу Богдана Андріїва на посаду мера.

Нагадаємо, не так давно Київський районний суд Полтави прийняв рішення закрити справу стосовно мера Харкова Геннадія Кернеса.