RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Сумах сталася смертельна пожежа на газопроводі: опубліковано відео і фото

Увечері 21 вересня в районі села Баранівка, на околиці Сум, сталася масштабна аварія на газорозподільній мережі високого тиску: поруч з місцем пожежі було виявлено тіло 73-річного пенсіонера.

Про це повідомляє прес-служба поліції Сумської області

Перше повідомлення, про те що горить нафтопровід, надійшло в чергову частину поліції ще вчора, о 18:43. На місце події виїхали керівництво ГУНП, міського відділу поліції та слідчо-оперативна група. На той момент там вже працювали фахівці газової служби та пожежники. "Тому одразу оглянути місце події працівникам поліції не вдалося. Стовп вогню сягав 10 метрів", - пояснили в поліції.

Близько 4 ранку в поліцію надійшло повідомлення, що в будинку, неподалік від місця події, знайшли обгорілий труп чоловіка. Ним виявився 73-річний пенсіонер. У минулому чоловік працював газозварювальником.

У поліції подію кваліфікували за ст. 115 "Умисне вбивство" (з позначкою "нещасний випадок") та ст. 292. ч. 1 КК України "Пошкодження або руйнування магістральних нафто-, газо - та нафтопродуктопроводів, що призвело до порушення нормальної роботи зазначених трубопроводів або створило небезпеку для життя людей". На місці події тривають подальші слідчі дії.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в четвер вночі, 20 вересня, в дев'ятиповерховому будинку в Києві сталася пожежа. Через бурхливого вогню евакуювали всіх мешканців.