RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У центрі Києва попрощалися із загиблим на Донбасі бійцем: фото

У Києві пройшла церемонія прощання з сержантом 72-ї механізованої бригади 35-річним Володимиром Матвієнком, який загинув на Донбасі під час мінометного обстрілу бойовиків.

Про це повідомляє "5 канал".

Матвієнко був убитий 18 вересня поблизу Світлодарської дуги. Снаряд потрапив просто в укриття, де в цей час перебував військовослужбовець. Разом із ним у бліндажі був і молодший сержант Володимир Ткачов. Він також загинув. Напередодні з армійцем попрощалися на Черкащині, звідки він родом. Обох нині представили до державних нагород посмертно.

Володимир Матвієнко рік тому підписав контракт з українським військом. Разом із побратимами пройшов запеклі бої поблизу Авдіївки. Нині ж боронив ділянку фронту на Світдлодарській дузі. В останню путь провести бійця зібралися родичі, друзі та побратими у Новобіличах, де він і мешкав. Після чого, кияни прощалися з сержантом і на Майдані Незалежності. Поховали Володимира Матвієнка на Берковецькому кладовищі на алеї Слави.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Чернігівській області в суботу, 9 вересня, попрощалися із загиблим в районі проведення операції Об'єднаних сил 20-річним старшим матросом Максимом Авдієнко.