RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під Херсоном прогримів вибух у військовій частині: подробиці

У ніч на неділю, 30 вересня, на території полігону біля села Раденське Олешківського району Херсонської області прогримів вибух: один військовослужбовець був госпіталізований.

Про це повідомляє місцеве видання "Новий день".

Відзначається, що під час вибуху постраждав 37-річний військовослужбовець-контрактник, якого госпіталізували в районну лікарню з проникаючими осколковими пораненнями черевної порожнини і травматичним пошкодженням руки з ампутацією двох пальців. Причина вибуху поки невідома.

Начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції Херсонщини, підполковник Ірина Атаманенко повідомила, що на місці вибуху вже працювала слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Вони знайшли фрагменти боєприпасів, але поки не ідентифікували їх. Опитати пораненого поки теж не представляється можливим - його стан залишається важким, і лікарі готують пацієнта до операції.

"За фактом нанесення тілесних ушкоджень з власної необережності розпочато кримінальне провадження", - доповнила підполковник Атаманенко.

Товариші по службі пораненого розповіли медикам, що той нібито вирішив спалити сміття, і в палаючій купі вибухнула якась ємність.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 30 вересня під тимчасово окупованою Горлівкою стався вибух, в результаті якого троє дітей загинули.