RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Жорстоке побиття поліцією в Харкові пасажирів метро: суд ухвалив "суворе" рішення

Суд відпустив під домашній арешт одного зі співробітників патрульної поліції, які підозрюються в побитті пассажирів метро в Харкові.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповіла прес-секретар прокуратури Харківської області Вікторія Дубовик.

"Зараз всім чотирьом поліцейським обрано запобіжні заходи. Троє з них в слідчому ізоляторі, тобто їм обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Четвертому суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Однак прокуратура подала апеляцію, і ми сподіваємося, що на наступному тижні її буде розглянуто", - розповіла вона.

На даний момент, за даними прес-секретаря, патрульним інкримінували чотири епізоди можливої злочинної діяльності.

"Щодо інкримінованих злочинів: це дві статті кримінального кодексу - перевищення службових повноважень і одержання неправомірної вигоди. На даний момент інкриміновано чотири епізоди можливої злочинної діяльності. Це два побиття і два факти отримання хабара", - сказала Дубовик.

На думку прес-секретаря, цих правоохоронців чекає суворий вирок і вони не зможуть повернутися до роботи в правоохоронних органах.

Раніше повідомлялося про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою трьом підозрюваним. Слідчі прокуратури області в даний час перевіряють причетність зазначених осіб до скоєння інших злочинів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі було опубліковано відео, на якому співробітники харківської патрульної поліції б'ють затриманих і знущаються над ними.