RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Прийшли окупанти - прийшла смерть: в мережі обговорюють суперечливі дані по кривавій бійні в Керчі

В мережі почали викривати "божевілля 18-річного студента керченського технікуму", який нібито один розстріляв студентів і викладачів, і здогадуватися про причетність руки Кремля до того, що сталося.

Відповідні пости почали все більше з'являтися в соцмережах.

Історія з Росляковим, на мій погляд, є глибшою, ніж ми думаємо. Нам піднесли велике дзеркало, в якому нас видно, як на долоні. Країна, давно злетіла з котушок і порвала з реальністю, буде зараз проводити посмертну психіатричну експертизу вбивці і міркувати про "нормальності". Медицина, чиє уявлення про "норму" береться з підручників з психіатрії 50-х рр, претендує на експертну оцінку з розумінням проблем сучасної людини", - написав російський блогер Alexander Hotz.

Інші користувачі також висловилися з цього приводу.

Нагадаємо, 17 жовтня в керченському технікумі сталася надзвичайна подія. Як повідомлялося спочатку, один зі студентів розстріляв учнів і викладачів, пізніше з'явилася інформація, що той, хто стріляв був не один. В результаті ймовірного теракту загинула 21 людина. Ще більше 40 знаходяться в лікарнях.

Як повідомляв "Апостроф", студенти, які стали очевидцями теракту в керченському технікумі, розповідають, що стріляли з різних місць одночасно.

Також повідомлялося, що так звана "влада" Керчі опублікувала повний список постраждалих під час стрілянини в керченському технікумі. Як повідомлялося, 44 людини перебувають у восьми лікарнях Криму і Краснодарського краю. Також відзначено, що двоє поранених ще не опізнані.