RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Стало відомо про загибель одного з екс-ватажків Криму: фото

17 жовтня на трасі "Алушта-Сімферополь" в смертельному ДТП загинув "екс-міністр фінансів" Криму Павло Токарєв, який вніс "величезний внесок для приєднання Криму до Росії".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За попередньою інформацією, він їхав на роботу, за кермом перебував водій, на задньому сидінні - син. Токарев загинув, інші живі.

Відомо, що Токарєв був родом із Закарпатської області. Працював на місцевому заводі "Мукачівприлад" регулювальником електро- і радіовимірювальної апаратури, був інженером по нормуванню.

Після переїзду до Криму в 80-х його життя було пов'язане з роботою в державних органах. Кар'єру починав зі старшого ревізора-інспектора Комітету державної безпеки м. Ялта, потім був начальником місцевої державної податкової інспекції.

На початку 2000-х Токарєва призначили радником Голови Ради міністрів Криму. Мінфін Криму він очолював з червня 2006 року по листопад 2010 року. З березня 2012 року керував Державною фінансовою інспекцією Криму. Був депутатом Верховної Ради Криму 5-го скликання.

В останній графі послужного списку Токарева значиться: з листопада 2017 року по жовтень нинішнього року був "радником Голови Держради РК Криму".

У некролозі, окупанти написали про Токарєва: "Під час подій Кримської весни, коли наш півострів знаходився на межі громадянської війни, його позиція була однозначною - Крим повинен возз'єднатися з Росією. За ним пішли його колеги..."

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про ліквідацію ще одного бойовика так званої ДНР 22-річного Євгена Бурулька.