RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Трагедия в Керчи: появилась свежая информация от медиков о двух пострадавших в стрельбе девушках

Дві дівчини, які постраждали в результаті трагедії в Керченській політехнічному коледжі 17 жовтня, переправлені минулої ночі в Московську лікарню, добре перенесли транспортування.

Як повідомляють російські ЗМІ з посиланням на лікарів, на даний момент вони знаходяться в стані середньої тяжкості і стабільно важкому.

"Вчора вночі в НДІ були доставлені ще два постраждалі в Керчі дівчинки 15 і 16 років. Обидві перенесли транспортування добре, стан їх оцінюється як середньої тяжкості і тяжкий, але стабільний. Надійшли взяли чергові бригади інституту, були виконані необхідні діагностичні дослідження. Відносно надійшли дітей буде продовжено лікування", - повідомив директор НДІ Валерій Мітішов.

За його словами, обидві дівчини раніше надійшли в дитячу клінічну лікарню Сімферополя з важкими травмами, їх прооперували. Однак у зв'язку з ризиком розвитку ускладнень прийняли рішення про їх транспортуванні в Москву.

Раніше повідомлялося, що 17 жовтня Владислав Росляков влаштував бійню в коледжі в Керчі, в результаті якої, за останніми даними, загинуло 20 осіб. Після чого стрілок наклав на себе руки. При цьому студенти розповідають, що в коледжі було два стрілка.

Як повідомляв "Апостроф", відео теракту в керченському коледжі, зняте камерами спостереження, видалили з російських сайтів "Вести.ру" і "Вести.Крым", а також з YouTube-каналу "Вести.Крым".