RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Командир ЗСУ на Донбасі побив до смерті товариша по службі: фото і подробиці трагедії

Командира разведвзвода 28-ї окремої механізованої бригади Ярослава Гаврилюка (позивний "Сява"), який загинув в зоні Операції об'єднаних сил на сході України, забив до смерті старший за посадою.

Про це повідомляє Думська.

"Під Мар'їнка його побив на ґрунті неприязних особистих стосунків командир розвідки батальйону Андрій М. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, відкрито кримінальне провадження", - пише видання.

Уточнюється, що той, хто побив військовослужбовця є командиром розвідки батальйону, сам з Одеси. Незважаючи на офіцерську посаду, він носить сержантські погони.

До того ж, родичка підозрюваного в злочині працює в навчальному закладі МВС України.

До слова, у 2014 році, коли вже щосили бушувала війна на сході, цей Андрій М. розміщував в соцмережах фотографії з георгіївською стрічкою.

Крім того, як з'ясувало видання, Андрій М. народився в 1973 році. Закінчив Одеську національну юридичну академію, був членом сепаратистської партії "Батьківщина" і навіть балотувався від неї в 2010 році в Одеську облраду.

Прощання з Ярославом Гаврилюком пройшло в середу, 31 жовтня, в одеському Будинку офіцерів, що на Пироговській вулиці, а поховали його на Новогородському (Таїровському) кладовищі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії загинув командир спецзагону Путіна.