RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​У Путіна з'явився сміливий план по Україні: в Росії розкрили деталі

Російський президент очікує, що на виборах переможе лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка допоможе йому "повернути Україну в статус російського протекторату".

Таку думку висловив російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер.

"У Москві сподіваються вирішити українське питання мирним шляхом: що з'явиться, наприклад, Тимошенко, з якою Путін раніше взаємодіяв і, очевидно, сподівається взаємодіяти в майбутньому.

Не знаю, чи стане вона президентом і, чи буде вона взаємодіяти, але в Кремлі є певні надії, що в Україні відбудуться серйозні політичні зміни. Для Москви є тільки одне рішення - повернення всієї України в статус російського протекторату - білоруський варіант, з певними нюансами", - повідомив експерт.

За його словами, до українських виборів Путін не буде вживати ніяких конкретних кроків по Україні.

"Якщо це станеться, то, звичайно, можна вирішити питання Донбасу і багато інших. Тільки з Кримом навряд чи ... Якщо ж не вийде мирним шляхом, тоді вже будуть інші варіанти. Але до виборів, я так розумію, ніхто рипатися НЕ буде ", - підсумував Фельгенгауер.

Детальніше про план Путіна по Україні читайте в матеріалі "Апострофа": Путін має намір захопити Україну мирним шляхом: у чому небезпека сценарію Кремля.