Мережу порадувала історія росіянки, яка злила відео атаки на українські кораблі

Відео тарану російського корабля буксира ВМС України опублікувала в мережі росіянка, яка живе зараз в Криму.

Про це в Facebook повідомив громадський активіст Вадим Лабас, який виклав скріншоти повідомлення самої росіянки Ольги Суркової.

"Ось три фото, що розповідають про те, як російська жінка з Челябінська заселилася в чий то кинутий будинок в Криму. Кинутий українцем, який йшов від окупаційних військ. Спочатку вона дивувалася опалення і диву дивному - газовому котлу. Потім вперше в житті спробувала фрукт фейхоа. А потім вивантажила в мережу відео тарану наших катерів, який їй прислав пірат з Челябінська, так само заселити в чиємусь покинутій хаті в Криму. так, так. Це саме та Otvertka74, яка порадувала нас цим роликом зі звуком. А історію, як вона це зробила, ви можете очітать у неї в коментарях", - написав він.

Історія викликала резонанс в мережі. Коментатори взяли жартувати з приводу наївності росіянки, а також вилили на її адресу чимало гніву.

Як повідомляв "Апостроф", вранці 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації здійснили відверто агресивні дії проти кораблів Військово-морських сил ЗС України, які йшли до Маріуполя, протаранивши один з них.

Пізніше російські військові кораблі відкрили вогонь по українських суднах в Керченській протоці і захопили їх.