RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

​"Укрзалізниця" потрапила в скандал через серйозну НП з дітьми в поїзді: відео та страшні подробиці

У поїзді "Укрзалізниці" 13 дітей отруїлися чадним газом.

Про це повідомляє активіст Максим Іваніщев на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент стався вночі 26 листопада в поїзді №318 Одеса-Запоріжжя-Дніпро. У вагоні №8 їхали діти-спортсмени від 6 до 18 років зі змагань по "ушу саньда" з міста Херсон в Запоріжжі.

Активіст зазначає, що близько 02:00 вагон, де стали діти та їх тренера, заповнив чорний чадний газ.

"Першим прокинувся від задухи 15-річний Єгор. Він швидко розбудив всіх дітей і тренерів, після чого майже всі діти втекли в сусідні вагони. З'явилася провідниця, яка кричала переляканим дітям, які тікали, щоб вони повернулися в задимлений вагон і врятували видану постільну білизну, так як вона за неї несе матеріальну відповідальність. В результаті, діти доїхали в сусідніх вагонах", - написав Іванищев.

Однак, за його словами, в вагоні №8 залишилися два тренера і травмована під час змагань дитина, так як їм не вистачило місця в сусідніх. Вони доїхали до пункту призначення, обмотавши голову рушниками.

"У Запоріжжі вже чекали швидкі допомоги. Всіх дітей оглянули лікарі, двох госпіталізували, інших відправили додому", - додав активіст.

"З якоїсь невідомої причини у госпіталізованих дітей все ще не взяли біохімічний аналіз крові на предмет наявності наслідків отруєння. Батьки дітей це пов'язують з круговою корупційної державною порукою. "Укразалізниця" морозиться і вдає, що нічого не сталося. Пропонують гроші, щоб не роздувати цю ситуацію з аргументацією типу "ну ніхто ж не помер", - написав активіст.

Також активіст додав, що опалювався цей купейний вагон як зазвичай на всіх українських поїздах - за допомогою "буржуйки". І, швидше за все, сталася поломка в системі опалення.

Як повідомляв "Апостроф", в поліцію звернувся пасажир поїзда "Укрзалізниці" із заявою про сексуальне насильство не природним шляхом. Також "Укрзалізниця" зганьбилася з поясненням серйозної НП в пасажирському поїзді. А в інтернеті з'явилася сумна розповідь про обурливі умови в потязі, що прямував за маршрутом Київ-Бердянськ.