Експрес в Бориспіль знову зламався, навіть не виїхавши з Києва: фото і гнівна реакція мережі

Швидкісний потяг "Київ-Бориспіль" знову зупинився незабаром після того як вийшов на маршрут: на цей раз йому не вдалося навіть виїхати за межі Києва.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook бізнесмен і екс-депутат Київради Олексій Давиденко.

"Коли він зламався перший раз, я подумав - з ким не буває. Перехвилювалися. Коли він зламався вдруге, я подумав - всяке буває. Недогледіли. А сьогодні вранці він зламався в черговий раз і я подумав - який сором і ганьба", - пише Давиденко.

Його знайома, одна з пасажирів поїзда, через аварію потрапила в аеропорт на годину пізніше від заявленого часу.

"Експрес в аеропорт, який не в змозі вчасно приїхати - це все одно що світло в операційній, яке раптово вимикається під час операції. Те що повинно було стати швидким і зручним, стало повільним і проблемним. Ну не рекламуйте ви завчасно. Ну не женіть коней, щоб швидше перерізати червону стрічку... Добрі справи люблять тишу, а ви кричите про них на всіх кутах, а потім маєте блідий вигляд", - підсумував екс-депутат.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", експрес "Київ-Бориспіль" вже два рази ламався на шляху в аеропорт. Відомо, що роботи по запуску експреса "Київ - Бориспіль" виконувалися цілим рядом маловідомих фірм, зареєстрованих за адресами масової реєстрації.