RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Дніпрі голий водій намагався застрелитися після гонок з поліцією: фото і відео

У Дніпрі голий чоловік влаштував ДТП, після чого намагався скоїти суїцид.

Про це повідомляє "Інформатор".

Відзначається, що інцидент стався 12 грудня, близько 3:15, на перетині Січеславською Набережній і вулиці 6-ї Стрілецької дивізії. Автомобіль Skoda врізався в огорожу під Мерефо-Херсонським мостом.

Як розповіли патрульні, вони помітили автомобіль Skoda ще на бульварі Слави - водій поїхав по зустрічній смузі на червоний сигнал світлофора. Поліцейські захотіли зупинити автомобіль, але водій тільки додав швидкості. На великій швидкості Skoda тікав від патрульних, його переслідували кілька екіпажів.

При повороті з Набережної Перемоги на Січеславську Набережну, водій не впорався з керуванням, заїхав на тротуар і врізався в цегляну огорожу. Також автомобіль зніс кілька секцій дорожнього огородження.

Пізніше з'ясувалося, що чоловік, який керував автомобілем, був голим. Після скоєння ДТП водій не хотів виходити з машини і одягатися. Від медичної допомоги він також відмовився.

Через 2 години після зіткнення, близько 5:30, водій Skoda спробував накласти на себе руки. За словами патрульних, вони оформляли адміністративні протоколи за ДТП, коли чоловік, сидячи в машині, раптово схопив травматичний пістолет і вистрілив собі в голову.

Після пострілу водій перебував у свідомості. Йому відразу викликали швидку допомогу. Медики госпіталізували потерпілого. Місце інциденту огородили, всі обставини з'ясовуються.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві сталася ДТП за участю таксі.