RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Водій з пасажиром загинули в страшній аварії під Одесою: опубліковані фото

В Одеській області на трасі зіткнулися два автомобілі, в результаті двоє людей загинули.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Трагедія сталася 13 грудня в Біляївському районі на автодорозі Одеса-Рені. На трасі зіткнулися автомобілі марки Ford і ВАЗ. За попередніми даними, 41-річний водій іномарки не впорався з керуванням і влетів в ВАЗ. У салоні останнього авто перебували п'ятеро чоловіків. Внаслідок аварії водій Ford загинув на місці від отриманих травм. Також не вдалося врятувати одного з пасажирів машини ВАЗ. Решта учасників ДТП з травмами різного ступеня доставлені в лікарню.

На місці працювала слідчо-оперативна група з ДТП. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", 14 грудня у Києві позашляховик Volvo XC 90 врізався у відбійник при в'їзді на міст, внаслідок аварії водій авто помер на місці, не приходячи до тями. Також в столиці водій автомобіля не впорався з керуванням і влетів в будівлю школи, врізавшись в огорожу. Обійшлося без постраждалих. А під Києвом на дорозі Бориспіль-Переяслав-Хмельницький трапилася масштабна аварія з фурою, водій якої через негоду не впорався з керуванням і вилетів в кювет.