RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Під Рівним сталася ДТП з великою кількістю постраждалих: опубліковано фото

Під Рівним сталася ДТП за участю двох автомобілів, в результаті чого постраждали шість чоловік, в тому числі і маленька дитина.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України в Рівненській області.

"26 грудня близько 11:00 водій автомобіля Peugeot не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Volksvagen Transporter", - повідомляють в поліції.

В результаті водія мікроавтобуса, 36-річного жителя Зарічного, з рваними ранами обличчя госпіталізували в реанімаційне відділення місцевої лікарні.

У його 33-річної дружини діагностували відкритий перелом ноги і забої тіла, а їх чотирирічна дочка отримала рвану рану обличчя.

До того ж водій мінівена - 24-річний місцевий житель, доставлений в лікарню з рваними ранами голови, шиї і підозрою на перелом щелепи.

У його 44-річної пасажирки медики діагностували перелом носа. Ще один пасажир отримав легкі травми, а тому від госпіталізації відмовився.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в середу, 26 грудня, в Шевченківському районі Запоріжжя, по вулиці Стефанова, сталася аварія за участю маршрутки, в якій загинув школяр.