RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

У Львові знайшли тіло 21-річного менеджера відомого PR-агентства Києва: подробиці трагедії

В квартирі у Львові виявили чотирьох осіб, двоє з яких були мертві, а інших госпіталізували. Серед загиблих виявилася 21-річна дівчина з Києва, PR-менеджер "Співочого поля" Анастасія Борсук.

Про це повідомляє колега загиблої Анастасія Браткова на своїй сторінці в Facebook.

Трагедія сталася 11 січня у львівській квартирі на вулиці Дорошенка. Компанія з Києва, двоє хлопців і двоє дівчат, приїхала до Львова 10 січня та заселилися в орендовану квартиру. На наступний день хлопця і дівчину знайшли мертвими, ще одну пару госпіталізували в лікарню з діагнозом "отруєння чадним газом середньої тяжкості".

"Приїхавши на місце загибелі своєї дочки, батьки Насті побачили наступну картину: стара пічка з каміном, до якої підведений газ, стоїть звичайний кран і саморобна горілка на цеглі, дверей біля каміна немає, а труби пов'язані воєдино з вентиляцією... Слідство вже йде. Батькам намагаються довести, що діти самостійно намагалися розпалити камін, від чого і загинули. Але Настю знайшли загиблою в душі, а її хлопця - в кімнаті на дивані. Камін не чіпали", - йдеться в пості.

14 січня Анастасію Борсук поховали в рідному місті Глухів Сумської області. Родичі та колеги просять допомоги, щоб надати розголосу даній трагедії і в подальшому не допустити подібного, що сталося.

Як повідомляв "Апостроф", 9 січня в Києві за адресою вулиця Велика Житомирська, 24 виявили тіло підлітка. Попередньо, він скоїв суїцид.