Привіт з 90-х: в мережі розповіли про "авторитета", що розгулює на свободі в Одесі

В Одесі в супроводі охорони помітили "кримінального авторитета", який фігурує в 10 кримінальних справах.

Про це повідомляє активіст Марк Гордієнко на своїй сторінці в Facebook.

"По інформації поліції і оперативними даними Халід Мусаєв проходить як кримінальний авторитет і лідер ОЗГ. Тільки завдяки тотальній корумпованості прокурорських, поліцейських і суддівських він продовжує собі спокійно гуляти по Одесі з чотирма озброєними охоронцями. Жодне з 10 кримінальних справ, де він проходить підозрюваним так і не реалізовано ", - написав він.

Також відомо, що в ЗМІ Мусаєва назвали бізнесменом і меценатом. Він відкрив свій боксерський зал "Брати".

"Бандити 90х і бандити з 90х завжди жертвували криваві свої гроші попам і в спортзали. Попи за них повинні були тягнути мазу перед Богом, а в спортзалах вони готували для себе піхоту і м'ясо. Що б піхота і м'ясо не відчувала себе витратним матеріалом, створювалася і насаджувалася і культивувалися блатні поняття, ідеологія і атмосфера братства.

Ось у всій красі ви все це можете побачити у вчорашньому заході ", - написав Гордієнко і прикріпив скріншоти, де в ЗМІ пишуть про "кримінального авторитета".

Як повідомляв "Апостроф", в центрі Івано-Франківська днем 30 грудня застрелили чоловіка, який виявився кримінальним авторитетом. А в Харкові на поминках одного з кримінальних авторитетів були затримані 20 осіб, підозрюваних у серйозних злочинах. Також 15 грудня співробітники поліції затримали в Києві кримінального "авторитета" на прізвисько "Темо Сухумський".