RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Бойовики атакували ЗСУ і понесли великі втрати: названо вражаючу кількість "вантажу 200"

За середу, 16 січня, бойовики на Донбасі 11 раз порушили режим припинення вогню: вогнем у відповідь було знищено 10 окупантів.

Про це повідомляє прес-центр ООС

Як наголошується, в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог відкривав вогонь по позиціях українських військ з ПТРК в районі селища Троїцьке і з автоматичних гранатометів поблизу селища Південне, а також з гранатометів поблизу населеного пункту Кримське.

УВ смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" бойовики обстріляли позиції ООС поблизу селища Чермалик з гранатометів, стрілецької зброї. З мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Новоселівка Друга, з великокаліберних кулеметів – поблизу селища Невельське.

З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог стріляв в районі міста Авдіївка, двічі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Піски, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу міста Мар'їнка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Красногорівка.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ п'ятеро військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення різного ступеню важкості та п'ятеро – бойові травмування (акубаротравми).

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 16 січня десять окупантів знищено та троє отримали поранення.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", вранці в середу, 16 січня, бойовики на Донбасі обстріляли вантажівку з українськими військовими: поранення отримали десять бійців.