RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Вбивати українців білоруска розповіла, як її катували бойовик на прізвисько "Берія": опубліковано фото

Бойовик так званої ДНР з Білорусі Наталія Красовська про тортури в рядах бойовиків.

Про це повідомляє Наша Нива.

"Я лежала із зв'язаними ногами, ходила під себе, а мене пі ****ли [били] без кінця. Пацанчик, молодший за мене років на десять, пухнастий такий, над вухом електрошокером клацав. Позивний у нього був - Берія. Коли вони йшли, я підповзала до дверей, билася об неї плечем і проклинала їх до дванадцятого коліна. Кричала: "Ненавиджу, щоб ви здохли з вашої Новоросією!" Це тривало дві доби", - розповіла вона про свою подорож в тодішнє будівлю СБУ в Слов'янську.

За її словами, 9 травня, коли бойовики влаштували в Слов'янську святкування Дня Перемоги, і, ймовірно, були в стані алкогольного сп'яніння, до неї спустилися в підвал, розв'язали ноги і зняли наручники. Наталю і ще одного затриманого посадили в машину і відвезли на той же блокпост в Черевковке. Там її передали медикам. Красовську поклали в Слов'янський міський шпиталь з діагнозом "зміщення міжхребцевого диска» і «опущення лівої нирки". Жінка стверджує: це - наслідки дводенних побоїв.

Про те, що Наталя побувала в катівнях бойовиків, свідчить і листування Михайла полинково зі своїм соратником, де Полинков каже: "Вона пройшла всі кола пекла, починаючи від нашого" НКВД".

"Як прийшла в себе, командир з позивним Єгер сказав: все, ти тепер у списках нашого загону. До кордону з Росією, говорить, не встигнеш добігти. До українців сунешся - передамо відомості, що ти воювала. Так я залишилася на Черевковке як дівчинки для биття. Всі мене принижували, опускали", - скаржиться Красовська.

Як повідомляв "Апостроф", бізнесмен розповів про жорстокі тортури в полоні у бойовиків ДНР.