RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Запоріжжі впіймали озброєного педофіла: фото і відео

У Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють в насильстві над неповнолітніми.

Про це повідомляє ГУ Нацполіціі в Запорізькій області.

Зазначається, що 22 січня о 14:40 в Комунарський відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що невідомий, близько 10 хвилин назад, в під'їзді будинку по вулиці Чумаченка в місті Запоріжжя, під загрозою ножа, чіпав неповнолітнього хлопця.

В ході проведення спільних першочергових оперативно-розшукових заходів, поліцейські помітили в Комунарському районі чоловіка схожого за описом, на того, хто стежив за дитиною. Правоохоронці затримали підозрюваного і доставили у відділення поліції, ніж запобігли скоєнню наступного злочину проти дитини. Ним виявився раніше судимий місцевий житель 1990 року народження.

Під час затримання при поверхневому огляді особи в кишені куртки було виявлено та вилучено ніж. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Встановлено, що зловмисник зайшов за неповнолітнім у віці 14 років в кабіну ліфта, зупинив його і, погрожуючи ножем, стосувався статевих органів дитини. Після чого зник з місця події.

В даний час правоохоронці перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів на території міста та Запорізької області.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Запоріжжі розлючена мати на очах у людей вдарила сина ногою в спину.