RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Під Києвом грабіжники пограбували нардепа: перші подробиці

У суботу, 26 січня, під Києвом на парковці супермаркету невідомі пограбували народного депутата.

Про це повідомляє сам нардеп Володимир Куренний на своїй сторінці в Facebook.

"Парковка "МегаМаркету" на Новообухівській трасі для мене вже стала якимось проклятим місцем. Шість років тому тут намагалися викрасти мою машину. А вчора практично біля входу в "МегаМаркет" (я паркувався, щоб піти за покупками) наче з під землі вискочив один чоловік, і блискавично, розбивши бокове скло у пасажирського сидіння, вихопив сумку, сів у машину (Сріблястий Volkswagen) і на очах величезної кількості людей, включаючи доречі і охорону "МегаМаркету", помчав. Як пізніше виявилося, його спільник тим часом пробив мені ножем заднє колесо, напевно, щоб я не гнався за ними", - написав він.

Також Куренний розповів, що було вкрадено.

"На превелике розчарування цих відморозків, в сумці крім лоптопа і моїх документів, нічого не було. Ну ще оправа для окулярів і телефон Nokia 3310, а також ліки. Небагатий улов. Набагато дорожче деякі емоційні незручності. Чесно кажучи, першим ділом я подумав, що у мене щось вибухнуло в машині. І тільки пізніше зрозумів, що це тікає моя сумка...", - зазначив нардеп.

Крім цього він додав, що поліція відреагувала досить швидко.

"Потрібно визнати, що поліція прибула дуже швидко. І буквально через якихось пару годин мені повідомили, що документи та футляр з окулярами знайдені. Злодії їх десь викинули. Зараз поїду забирати. Висновки цієї історії. Треба міняти гуму і скло. На цьому мої "взаємини" з "МегаМаркетом" в Ходасіївці завершаться", - написав депутат.

Як повідомляв "Апостроф", 8 січня невідомі пограбували квартиру позафракційного народного депутата Верховної Ради України Віктора Кривенка.