RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Росіянин влаштував стрілянину в українській лікарні: подробиці

У Бердянську чоловік, який опинився громадянином РФ, відкрив стрілянину в лікарні.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

26 січня близько 15:35 в поліцію надійшло повідомлення з міської лікарні про конфлікт і стрілянину в приміщенні медичного закладу по вулиці Консульській.

"Оперативно на місце події прибув наряд поліції охорони, яким відвідувачі і медичний персонал передали правопорушника. Слідчо-оперативною групою проведено огляд місця події та вилучено револьвер під патрон "Флобер", - сказано в повідомленні.

Поліцейські встановили, що на першому поверсі між двома відвідувачами і приватним охоронцем лікарні виник конфлікт. В результаті якого один з чоловіків дістав зброю і зробив два постріли в працівника медичної установи.

Правопорушник намагався втекти. Однак громадяни і персонал лікарні, які стали свідками події, наздогнали зловмисника і подзвонили в поліцію. Правопорушником виявився громадянин Російської Федерації 1978 року. Його затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Потерпілого, чоловіка 1976 року народження, із сліпим пораненням голови госпіталізували в лікарню. Його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові заарештували росіянина, який ховав під диваном труп жінки.