RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Стало відомо про загибель викладачки університету в ДТП під Хмельницьким: фото

25 січня вночі поблизу села Водички на Хмельниччині сталася ДТП, в якому загинула 36-річна викладач вінницького вузу Ірина Тарасова.

Про це повідомляє "33 канал".

Відзначається, що 39-річний водій легковика "Hyundai Santa Fe", рухаючись в напрямку Хмельницького, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажним автомобілем.

36-річна пасажирка "Hyundai Santa Fe", жителька Вінниці, загинула на місці. Сам водій легковика отримав численні травми і був госпіталізований в обласну лікарню.

"Разом з чоловіком Олексієм Ірина виховувала двох прекрасних дітей - сина Марата і дочка Мирочку. Вона любила всіх дітей, з якими займалася в дитячому спортивному таборі, придумувала для них оригінальні, цікаві тренування, організовувала пізнавальні та оздоровчі заходи", - розповіли друзі і сусіди загиблої Ірини.

Колеги і друзі Ірини з Вінницького торгово-економічного інституту КНТЕУ шоковані трагедією.

У хмельницькій поліції поки ніяк не коментують можливі причини трагічної аварії. А друзі родини кажуть - машину могло занести пізно вночі на слизькій засніженій дорозі.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Одесою відбулося жорстке смертельне ДТП з маршруткою.