RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Дебошири влаштували масову бійку в центрі Миколаєва: опубліковано відео

Вночі в суботу, 2 лютого, на перетині проспекту Центрального (Леніна) і вулиці Московської в Миколаєві сталася масова бійка.

Відео бійки розмістив очевидець на YouTube.

На відеозаписі можна побачити кількох людей, що знаходяться, як видно, в нетверезому стані. Чоловіки з'ясовували стосунки на бульварній частині проспекту, часто вибігаючи на дорогу. Один з учасників бійки лежав прямо на проїжджій частині.

Бешкетників намагалися заспокоїти проїжджаючі мимо водії, очевидці події викликали на місце поліцію.

Як пізніше повідомив прес-секретар патрульної поліції Миколаєва, бійку розтягували бійці групи тактико-оперативного реагування, котрі випадково стали очевидцями події.

Група поверталася на базу і проїжджала по проспекту саме в той момент, коли на перехресті з вул. Московською почалася бійка. Бійці зупинилися, втрутилися в конфлікт і заспокоїли людей, які билися.

Всі учасники конфлікту (близько 6 чоловік) в результаті відмовилися від претензій один до одного, заяв ніхто не писав. Правоохоронці провели поверхневий огляд дебоширів, заборонених предметів виявлено не було. Після профілактичної бесіди учасників інциденту відпустили.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 26 січня в Святошинському районі Києва шестеро чоловіків влаштували бійку в шашличної "Золотий шампур", яка переросла в стрілянину.