RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Стало відомо про трагедію під Вінницею з двома учасниками АТО: опубліковано фото

У суботу, 23 лютого, у Вінницькій області померли відразу двоє українських бійців, учасників бойових дій на Донбасі.

Про це повідомляє місцеве видання "33kanal".

В один день перестало битися серце Ярослава Комара і Бориса Масленнікова. Обидва були з Тростянецького району. Обидва повернулися з Донбасу з надламаним здоров'ям.

"Ярослава атакувала важка хвороба під час повернення додому із зони антитерористичної операції. Борис Миколайович протистояв важкому пораненню. Вони, як і в бою, мужньо боролися до останнього...", - йдеться в спільному некролозі на сайті Тростянецької районної ради.

Земляки щиро співчувають рідним героїв і поділяють їх скорботу. Слова співчуття і підтримки адресують матері Ярослава волонтерці Тетяні Вікторівні Комар і всій сім'ї бійця, а також дітям, матері і всій сім'ї Бориса Масленнікова.

Ярослава Комара 24 лютого вже поховали в Тростянці. У березні хлопцеві виповнилося б 28 років. Після двох років, проведених на війні, Ярослав повернувся додому. І вже в Тростянці, його підкосила важка хвороба. Боєць два роки їй протистояв, однак хвороба зрештою виявилася сильнішою.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 17 лютого в місті Жмеринка Вінницької області поховали ветерана АТО Ігоря Саса, який покінчив життя самогубством.