RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Школярка викинула новонародженого в туалеті дитячої лікарні

У Росії школярку госпіталізували зі скаргами на біль в нирках, але дівчина виявилася вагітна - вона народила і викинула дитину в туалеті лікарні.

Про це повідомляє ресурс Om1.

Інцидент стався в російському місті Волгодонську. 19 березня в місцеву лікарню зі скаргами на проблеми з нирками надійшла 16-річна школярка. Під час первинного огляду дівчина заявила, що не живе статевим життям, а ввечері того ж дня поскаржилася черговій медсестрі, що у неї відкрилася кровотеча.

"На наступний ранок лікар-педіатр зауважила, що у школярки підозріло "м'який живіт", але та сказала, що просто нічого не їла кілька днів. А через пару годин прибиральниця лікарні повідомила про страшну знахідку: у туалеті поруч з відром для сміття вона виявила пакет з тілом новонародженої дитини", - йдеться в повідомленні.

Прибулим поліцейським підозрювана зізналася, що вночі в неї почалися перейми, після чого їй "захотілося в туалет" - там вона і народила. Але зі слів школярки, дитина впала в унітаз і ніяких ознак життя після цього не подавав. Саме тому вона її вирішила його заховати в пакет. Зав'язала його шнурком від кросівок, а сама повернулася в палату.

"З'ясувалося також, що батьком загиблої дитини є 17-річний друг школярки. Але для нього звістка про вагітність подруги виявилася сюрпризом, як і для інших знайомих дівчини, оскільки при невисокому зрості важила вона більше 100 кг і завжди носила вільні речі", - написали в ресурсі.

Відзначають, що медики після огляду констатували - дитина з'явилася на світ живо. і цілком здоровою. Що саме стало причиною її смерті, зараз з'ясовують правоохоронні органи.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 21 березня, в Харкові на кладовищі знайшли труп немовляти.