RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Поліція зробила несподівану заяву по кривавому інциденту з активістом в Житомирі

У поліції заявили, що активіст націоналістичної організації С14 отримав в Житомирі ножове поранення в ході нападу на бездомного.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Як зазначається, між бездомним і групою молодих людей стався конфлікт в покинутому будинку. Чоловік спав, коли в будівлі з'явилися активісти і почали наносити йому удари. Захищаючись, бездомний завдав поранення одному з них.

Також в поліції повідомили, що бездомний займається збором вторсировини і склотари. Відносин до наркоторгівлі, в чому його раніше звинувачували активісти С14, він не має.

"Нині встановлені під час попереднього з’ясування обставини перевіряються у рамках розпочатого кримінального провадження. Призначено низку експертиз, у тому числі щодо ступення тяжкості травм, отриманих обома учасниками сутички… Водночас заяви, зроблені окремими членами націоналістичної організації, щодо упередженості поліції у розслідуванні вказаного правопорушення є безпідставними і можуть грунтуватись на бажанні приховати істинні причини події", - говориться в заяві.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Росії суд заочно заарештував двох членів української націоналістичної організації С14 - Сергія Мазура та Олександра Войтко.