RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

П'яний водій з агресивним пасажиром влаштував ДТП в Києві: опубліковані фото

Вночі проти понеділка, 22 квітня, в Києві п'яний водій влаштував автомобільну аварію.

Про це повідомило видання dtp.kiev.ua в Facebook.

"Нетверезого водія автомобіля Ford Mustang зупинили за їзду без включеного ближнього світла о 3 годині ночі. Виявивши явні ознаки алкогольного сп'яніння, запропонували пройти тест на драгер - відмовився. За процедурою запропонували під'їхати на стаціонарний огляд - відмовився".

Також повідомляється про п'яного пасажира авто, що потрапило в аварію, який чинив опір арешту.

"При цьому пасажир автомобіля, ще більш п'яний, чинив опір співробітникам поліції і дуже багато розумним"

У виданні відзначили, що протягом довгого часу поліцейські не могли знайти свідків для оформлення ДТП, оскільки водії проїжджали повз, не бажаючи йти на контакт з правоохоронцями.

"Патрульні поліцейські протягом півгодини намагалися знайти свідка для оформлення п'яного водія. Дізнавшись, для чого його просять зупинитися, водії навідріз відмовлялися спостерігати процес і вносити свої дані ... Викликає подив приголомшлива водійська солідарність – водії категорично відмовлялися брати участь в процесі покарання п'яного сородича", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 19 квітня, в Київській області автомобіль, за кермом якого перебувала дружина народного депутата Ігоря Мосійчука - Влада Карпенко, збив скутериста.