RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Бойовики поранили двох українських військових на Донбасі

З початку доби 2 травня бойовики на Донбасі 11 разів відкривали вогонь по позиціях військ Операції об'єднаних сил: двоє військовослужбовців поранено.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Як повідомляється, бойовики вели вогонь по позиціях українських підрозділів з 120 і 82 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема, в зоні відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" двічі з мінометів були обстріляні позиції в районі Авдіївки, тричі з гранатометів і кулеметів біля Мар'їнки, з ручних протитанкових гранатометів і кулеметів біля села Лебединське, з автоматичних станкових кулеметів біля Павлополю.

У зоні відповідальності групи "Північ" бойовики обстріляли позиції ЗСУ тричі: з мінометів і озброєння БМП біля населеного пункту Новолуганське, двічі з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї біля Новозванівкі і Луганського.

"Внаслідок обстрілу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", за квітень 2019 року в ході бойових дій на Донбасі Збройні сили України втратили 15 бійців.