RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Запоріжжі грабіжник-рецидивіст згвалтував водія трамвая

У Запоріжжі чоловік побив, згвалтував і пограбував 40-річну жінку-водія трамвая.

Про це розповіли в прес-службі місцевої поліції.

У поліції з посиланням на свідоцтва постраждалої, повідомили, що зловмисник увійшов до порожній вагон на одній із зупинок і погрозами почав вимагати зупинити трамвай. Після цього він накинувся на неї з пляшкою, завдав кілька ударів по голові і згвалтував, після чого також забрав з собою її сумку і втік.

"Після зупинки чоловік почав бити жінку пляшкою по голові, відібрав у потерпілої сумку з грошима, після чого згвалтував її. Зловмисника налякав сторонній шум, він вибіг з трамвая і зник", - відзначили в поліції.

Жінка змогла описати грабіжника, поліція оперативно встановила його особу. Ним виявився 33-річний чоловік, який раніше вже відбував термін в місцях позбавлення волі.

Коли правоохоронці прибули за місцем проживання підозрюваного, той вистрибнув з третього поверху будинку і втік. Правоохоронці виявили та затримали злочинця на наступний день.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Київській області чоловік-іноземець зґвалтував школярку, заманивши до себе додому. Працівники поліції затримали зловмисника за місцем тимчасового проживання. Ним виявився 36-річний громадянин Республіки Білорусь.