RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

П'яний пенсіонер в Херсонській області застрелив сімейну пару

У суботу, 8 червня, в Каланчацькому районі Херсонської області пенсіонер під час спільного застілля застрелив чоловіка і жінку, у яких він був в гостях.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Інформація про вбивство надійшла від мешканки райцентру, яка заявила, що її колишній чоловік застрелив 42-річного чоловіка і 45-річну жінку, за адресою їх спільного проживання.

Поліція прибула на місце і виявила 66-річного пенсіонера в нетверезому стані. Він сидів у дворі з мисливською рушницею в руках. Чоловік розповів поліцейським, що близько 17:00 прийшов до потерпілих в гості. Під час застілля господар будинку приревнував гостя до своєї співмешканки. Виникла сварка і бійка. Підозрюваний збігав додому за рушницею, повернувся і застрелив подружжя. Після чого зателефонував синові і розповів, що накоїв.

Правоохоронці вилучили у чоловіка рушницю і направили на дослідження в експертно-криміналістичний центр.

Пенсіонер затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Відкрите кримінальне провадження по п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Підозрюваному може загрожувати довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Запоріжжі в одній з квартир чоловік зарубав сокирою дружину і спробував вбити сина, але потім повісився сам.