RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Поліція показала відео скоєння відомим активістом крадіжки в аеропорту "Бориспіль"

Громадського активіста Дмитра Снєгірьова затримали в київському аеропорту "Бориспіль" через скоєну в 2018 році крадіжку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Як зазначається, крадіжка сталася, коли постраждалий пасажир проходив контроль в приміщення терміналу D. Чоловік поклав свій гаманець і мобільний телефон на рамку, а пройшовши контроль - зауважив їх відсутність.

За словами поліцейських, завдяки камерам відеоспостереження підозрюваного було встановлено, вкрадені речі були виявлені в сумочці у його дружини.

"Бориспільський міськрайонний суд ухвалив рішення про застосування до Дмитра Снєгірьова запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання та викликали його на допит у якості підозрюваного. Та упродовж року Снєгірьов не з’являвся на жодні слідчі дії. Всіляко затягував процес досудового розслідування. Правоохоронці затримали чоловіка в аеропорту "Бориспіль" на підставі ухвали слідчого судді Бориспільського міськрайонного суду з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 28 травня у юриста Масі Найєма, брата народного депутата Мустафи Найєма, вкрали лімітований мотоцикл Suzuki GSX-R.