В Одесі напали на журналістку через розслідування проти судді: фото

В Одесі напали на журналістку проекту "Стоп корупції" Асю Глуцьку, яка займалася розслідуванням випадків корупції у Вищій кваліфікаційній комісії суддів (ВККС).

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Роман Бочкала.

За її словами, Глуцька в середу, 26 червня, вирушила до Одеси.

"Їй вдалося з'ясувати адресу маєтку одіозного судді Чванкіна (Сергія Чванкіна, - "Апостроф"), вартістю приблизно 1 млн доларів. Знявши віллу, знімальна група поїхала в Київський райсуд, яким керує Чванкін. Там уже чекали. Під'їхав бус з ті тушками і убита "копійка", - зазначив Бочкала.

Він додав, що молодчики обступили авто журналістів, після чого дали команду водієві "Жигулів" врізатися в бік машини знімальної групи, що супроводжувалося залякуваннями. Крім того, тітішки назвали готель і номери, в яких жили журналісти.

"Це були ті ж відморозки, які "захищали" Чванкіна від журналістів півроку тому. Замовник очевидний. Чванкін дуже ретельно ховав свою віллу. Навіть змінив нумерацію будинків, щоб НАПК (Національне агентство по протидії корупції, - "Апостроф") не змогло встановити адресу під час перевірки. Вимагаємо справедливого досудового розслідування", - заявив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", у ніч на 27 червня невідомі вчинили напад на кандидата в народні депутати України, колишнього мера Конотопа, Артема Семеніхіна.

У Міністерстві внутрішніх справ України відреагували на напад на колишнього мера Конотопа Артема Семеніхіна, який є кандидатом у народні депутати.

Раніше в Дніпропетровській області невідомі стріляли в громадського активіста, поранивши його і двох перехожих.