RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Бізнесвумен із Одеси розповіла, навіщо йде в Раду від "Слуги народу"

Те, що люди по-різному відреагували на ім'я бізнесвумен із Одеси Ольги Кавун у списках кандидатів партії "Слуга народу" говорить про те, наскільки українці залучені і їм не байдуже майбутнє країни.

Про це Ольга Кавун розповіла в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

"Що ж стосується негативу, який був направлений в сторону мене і моєї сім'ї, то він різний і ставитися до цього теж потрібно теж по-різному! Коли це замовні матеріали ряду політичних опонентів, які просто хочуть знизити рейтинг президента і партії, брехливі факти шахраїв і здирників, це взагалі заслуговує на увагу тільки юристів з моєї команди. А я особисто йду до своєї мети, не звертаючи уваги на плітки і провокації, - говорить політик, - Що ж стосується чоловіка і його впливу на мою кар'єру ... я мати двох прекрасних синів, засновник українського виробництва і партнер франчайзингового бізнесу, працюю з 19 років. Закінчила школу MBA. Як вважаєте, навчилася я вже сама відповідати за свої вчинки? Чи мені треба було запитати чоловіка перш, ніж це плаття вдягати?", - вважає Ольга Кавун.

Кандидат у народні депутати уточнила, що разом з колегами вже працює над покращенням життя українців, проте всі карти поки не стала розкривати.

"Уже зараз ми працюємо з колегами над проектами законів, які будемо впроваджувати після перемоги на виборах. Але говорити про них некоректно і не час. Всі звикли слухати передвиборні обіцянки і вже забули, що головне насправді не красиві слова, а дії і реалізація задуманого. А зміни будуть однозначно. Слідкуйте за програмою партії та за її втіленням в життя", - підкреслила Кавун.