RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Нардеп Микитась прокоментував сутичку з главою ОТГ на Чернігівщині

У селищі Любеч Чернігівської області сталася сутичка між народним депутатом по 206-му округу Максимом Микитасем і главою об'єднаної територіальної громади (ОТГ) Сергієм Пінчуком.

Конфлікт зафіксували на телефон - на відео Микитась та Пінчук сваряться в залі селищної ради, після чого нардеп вимагає у Пінчука, щоб той вислухав людей, а не розмовляв по телефону і вихоплює його мобільний.

Сергій Пінчук уже дав неправдиві свідчення поліції про те, що в ході бійки кривдник наніс йому тілесні ушкодження. Свідки і сам Максима Микитась стверджують, що бійки не було. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Обматюкав я главу Любецької ОТГ Пінчука? Так! Бив я його? Ні! Хоча багато селян кажуть, що варто було б. Зараз громада почала процедуру відкликання голови ОТГ, тому ми побачимо ще не одну провокацію цього пана, який дуже хоче залишитися при годівниці", - написав народний депутат.

Він зазначив, що за час роботи Пінчука в селищі закрили відділення банку, школу, лікарню і стаціонар для літніх людей. Через безліч претензій до його роботи громада ініціювала відкликання його з посади голови ОТГ, зібравши майже 1300 підписів жителів.

"Пан Пічнук, якого поставили на його посаду люди, про цих самих людей забув миттєво. Він не хоче їх чути, його турбує тільки, як набити свої кишені. Байдуже ставлення до громади, погрози жителям і журналістам, яких просто виганяють з засідань, щоб "не заважали", школа без опалення взимку, а замість фінансування потрібних справ премії собі коханому. Чи може це обурити?" - пояснив свою реакцію Микитась.

Депутат також допустив, що його емоційність була зайвою, і попросив вибачення у присутніх під час перепалки жінок. Проте, вибачатися перед Пінчуком він не має наміру.

"Негідникам я завжди говорю те, що про них думаю, в обличчя! - заявив Микитась. - Будемо домагатися справедливості разом з людьми!".